Vergadering op het water

Het zeilschip Hoop op Zegen is een bekende verschijning op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse wateren. Veel bedrijven brachten inmiddels een aangename dag door met de combinatie van vergaderen en zeilen. Tenslotte kan het hoofd maar een beperkt aantal uren informatie opnemen en aan boord van de Hoop op Zegen gaat u dat hoofd weer even leeg maken tijdens het zeilen. Onze zeilklipper leent zich uitstekend hiervoor. Alle middelen zijn aanwezig zoals een beamer en de aansluiting voor uw laptop. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd kijk hiervoor onze menulijst.

Dagje zeilen

Tijdens zo’n zeiltocht ontstaat er altijd, door wat voor vreemde magie dan ook, behoefte om te filosoferen, te vernieuwen, het leven nog eens op een denkbeeldige weegschaal te leggen. Als zo’n vaartocht de luiken in het hoofd als vanzelf open zet, kun je dat maar beter gebruiken.

Communicatie

Zo ontdekt een zeiler al gauw dat communicatie met zijn bemanning van cruciaal belang is. Natuurlijk spelen computers en communicatie-apparatuur op schepen een grote rol, ook wij varen rond met e-mail, 3 computers, 2 marifoons, ais, navigatiesysteem, kortom een scala aan apparatuur. Maar ondanks deze moderne middelen blijft directe communicatie tussen mensen onontbeerlijk. Zo gaan vergaderen en communiceren hand in hand aan boord van de Hoop op Zegen.

Hebt u vragen of speciale verzoeken?
Bel: 0620-018259

Nieuws

Hempel Schipperbitterlied

Schuif maar aan en dein maar mee
Op de golven van de zee.
Ouwe nipper met je klipper
en je glaasje schipperbitter.

Fotogalerij