Team building Event.

Een zeiltocht met de comfortabele zeilklipper Hoop op Zegen is méér dan een dagje uit.

Het draait allemaal om hoe we met veranderingen omgaan. Hoeveel invloed heeft een bombardement van slecht nieuws over ons functioneren? Hoe gaan we daarmee om? Gaan we bij de pakken neer zitten of meehuilen met de wolven in het bos. Of zien we in dat het tijd is voor verandering. Zelfgenoegzaamheid en angst zijn de vijanden van verandering en vernieuwing. Organisaties hebben lang kunnen overleven zonder in beweging te komen, maar die tijd is voorbij. Nu handelen is het devies. Zeil hijsen, koers bepalen en gaan!

Samenwerking

De Hoop op Zegen biedt u in samenwerking met Antreum een uitstekende ambiance om in een goede sfeer het roer om te gooien en een nieuwe koers te kiezen. Antreum verzorgt o.a. trainingen op het gebied van veranderingsmanagement. Neem contact op met Joop Helms, coach en trainer op 0655-195934 of kijk op www.antreum.nl wat er allemaal mogelijk is.


Natuurlijk kunnen er ook door andere bedrijven trainingen aan boord van de Hoop op Zegen verzorgd worden. Kom vrijblijvend langs om de sfeer te proeven en te kijken wat hier allemaal mogelijk is. Kijk ook op onze flexibele tijden.

Hebt u vragen of speciale verzoeken?
Bel: 0620-018259

Nieuws

Hempel Schipperbitterlied

Schuif maar aan en dein maar mee
Op de golven van de zee.
Ouwe nipper met je klipper
en je glaasje schipperbitter.

Fotogalerij