Een culinair zeilavontuur op uw wens afgestemd

Het lijkt onmogelijk, maar zelfs bij 20 graden helling komen uit de keuken van de Hoop op Zegen de heerlijkste gerechten. Hoe Nel dit elke keer weer op tafel tovert blijft een verrassing, maar smaken doet het in ieder geval fantastisch. Haar klassieker, rundvlees met pruimen, werd door Nel zelf bedacht en is niet meer van de menukaart weg te denken. Er wordt zeker rekening gehouden met vegetariërs waarvoor Nel eigen gerechten maakt.

Alles wordt vers aan boord gebracht en ter plekke bereid tijdens uw dagjezeilen. Eerlijke en heerlijke gerechten die ingekocht zijn bij de vers specialisten van Numansdorp.
Brood van bakker Bussing, groente en fruit van De Appelgaard, Kaas van specialist De Kaashoeve, en vlees van  Slagerij Bouter.
                                         De lekkerste haring komt van Vishandel Hage.

Zie onze overheerlijke suggesties om uw zeildag af te sluiten.

Culinaire duizendpoot verzet de bakens

De van oorsprong scheepskok in hart en nieren Cees Heeneman, werkzaam geweest bij o.a. Smit-Lloyd, All Seas en gaat weer offshore. In 2010 hebben wij onze krachten gebundeld en heeft hij bij ons de sterren van de hemel gekookt, onze gasten vinden zijn gerechten immers hemels lekker. Sail Amsterdam, een tocht over de Westerschelde naar Antwerpen met GevierDales, een proeverij, walking dinner, kookworkshop niets is hem te gek. Teambuilding dagen gekoppeld aan food entertainment, samen zeilen en Bourgondisch tafelen.

En heeft u nog een kok nodig?  Cees doet ook bemiddeling van freelance koks. Zijn slogan is: het leveren van kwaliteit kost geld, het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

Ook hier gaat gastvrijheid, beleving en kwaliteit naadloos in elkaar over.Nieuws

Hempel Schipperbitterlied

Schuif maar aan en dein maar mee
Op de golven van de zee.
Ouwe nipper met je klipper
en je glaasje schipperbitter.

Fotogalerij