Dag zeilen met uw klanten in de Hoeksche Waard

Het zeilschip Hoop op Zegen is een bekende verschijning op de Zuid-Hollandse en Zeeuwse wateren. Veel bedrijven brachten inmiddels een aangename dag door met hun klanten. Om het product van het bedrijf aan hun klanten te laten zien, of met een spreker erbij om een onderdeel verder uit te lichten of gewoon voor de fun, om de klanten een fijne dag te bezorgen. Een dag zeilen is dé manier om de duurzame relatie met uw klanten, op een ontspannen wijze, te onderhouden en verder uit te bouwen.

Ademende agenda

Als hardwerkende ondernemer is een stuk ontspanning op zijn tijd onmisbaar. De ademende agenda noemen wij dat. Hoe kun je dat beter vullen dan met frisse wind. Die vind je op de Hoop op Zegen, waar u uw (zaken) relaties eens in een andere sfeer ontmoet.

Alle hens aan dek

De Hoop op Zegen is een snelle zeiler, makkelijk te zeilen, ook voor een onervaren bemanning. En wanneer u samen met uw relaties de zeilen met een oppervlak van 328 m² heeft gehesen komen de sterke verhalen los. En wanneer de wind wat minder wordt kunnen alle zeilen van 340 m² bij gezet worden; dan worden er banden gesmeed zoals dat nergens anders mogelijk is.

Hebt u vragen of speciale verzoeken?
Bel: 0620-018259

 

Nieuws

Hempel Schipperbitterlied

Schuif maar aan en dein maar mee
Op de golven van de zee.
Ouwe nipper met je klipper
en je glaasje schipperbitter.

Fotogalerij