Partner voor een compleet gevarieerd programma

Zeilcharter Hoeksche Waard is niet alleen uw ideale partner voor een dagje zeilen wij kunnen u ook een compleet gevarieerd progamma aanbieden. Als u hebt rondgesurft op onze website komt u er achter dat de Hoop op Zegen op één dag de wereld niet rond kan zeilen. Om u een beetje op weg te helpen hebben wij een aantal arrangementen voor u samengesteld. Bij de arrangementen zijn de lunch, hapjes en drankjes en eventueel een diner inbegrepen. 

Dagjezeilen rond en eventueel op het natuureiland Tiengemeten

Onder het genot van een kopje koffie met zelfgebakken scheepscake kunt u vanaf 10.00 uur inschepen. Om 10.30 uur zetten wij koers naar het Tiengemeteneiland waar we het startschot geven voor de ontdekking van het eiland. Zo is er het Rien Poortvliet museum, het Landbouwmuseum, een wandeling naar de Vliedberg. Na al dat fraais stapt u weer aan boord en zetten wij zeil voor een rondjetiengemeteneiland terwijl u geniet van uw lunch. Natuurlijk hoeft u niet af te meren op het Tiengemeten eiland een gewoon rondje zeilen rond dit prachtige eiland kan natuurlijk ook.
Om 17.00 uur meren wij weer af in Numansdorp. De kosten van zo’n dag zijn:

Maandag t/m Donderdag € 95,- p.p.    
Vrijdag t/m. Zondag € 100,- p.p.    

 


Prijzen zijn vanaf 25 personen en is inclusief een uitgebreide lunch, en drankjes. Exclusief de activiteiten op het eiland en de toeristenbelasting van het Tiengemeteneiland.

Onze topper: rondje Hoeksche Waard

Al jaren zeilen wij om het eiland Hoeksche Waard en het is iedere keer weer een feest om met zo’n grote zeilklipper over de rivieren te laveren. Langs Tiengemeten, over het Spui, via de Oude Maas en de Kil weer op het Hollands Diep. Inschepen is om 10.00 uur met koffie/thee en scheepscake en om 12.30 uur serveren wij de lunch. En wanneer de heerlijke geuren uit de kombuis komen krijgt u alvast een hapje. Om 18.00 uur serveren wij het diner.
Wij varen om 19.00 uur Numansdorp weer binnen. De kosten van zo’n dag zijn:

Maandag t/m Donderdag 135,- p.p.
Vrijdag t/m Zondag  €  145,- p.p.

 


Prijzen zijn vanaf 25 personen en is inclusief een uitgebreide lunch, hapjes een diner en drankjes.                                               


Slapen langszij de Hoop op Zegen

Op een steenworp afstand van de Hoop op Zegen is een nieuw hotel geopend. Het is gevestigd in een schitterend monumentaal pand en is voorzien van alle service en comfort. Boutique Hotel Opus One biedt de mogelijkheid om voor of na een dagjezeilen te blijven slapen.
Nieuwsgierig? Voor meer informatie: hotelopusone.com

Nieuws

Hempel Schipperbitterlied

Schuif maar aan en dein maar mee
Op de golven van de zaee.
Ouwe nipper met je klipper
en je glaasje schipperbitter.

Fotogalerij